TheaterHotel De Oranjerie nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

MCB start 2018 met uitbreiding: Het TheaterHotel de Oranjerie in Roermond is als nieuwe partner toegetreden tot de stichting.

Rob Polman, directeur TheaterHotel De Oranjerie (en Het Arresthuis, Hotel van het Jaar 2018). “Met de ligging van ons hotel, gelegen in het centrum van Roermond en multifunctionele mogelijkheden, gaan wij met veel vertrouwen de samenwerking aan met Maastricht Convention Bureau. Een mooie stap om onze diensten en faciliteiten nationaal maar ook internationaal op de kaart te zetten”.

TheaterHotel De Oranjerie is gelegen midden in Midden-Limburg in het centrum van Roermond, een stad die een zeer gevarieerde omgeving biedt met o.a. De Maasplassen, het Outlet en Nationaal Park De Meinweg. TheaterHotel De Oranjerie is een flexibele partner bij de organisatie van uw vergadering, event, galadiner, congres of bedrijfsfeest.

Directeur van het MCB, Jurgen Moors: “Wij zijn erg blij met de toetreding van de Oranjerie. Deze uitbreiding van ons regionaal netwerk betekent dat we zakelijke boekers nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast is het hechte netwerk voor de regionale partners een stevige basis voor succesvolle samenwerking. Samen zetten wij de regio als toonaangevende congresbestemming op de kaart.”

Het Maastricht Convention Bureau is verantwoordelijk voor de internationale destinatiemarketing van Maastricht als congresbestemming en het op proactieve wijze werven van nationale en internationale congressen voor de regio. MCB richt zich hierbij met name op internationale associatie- en verenigingscongressen die bij voorkeur een link hebben met de economische speerpunten van deze regio. MCB acteert hierin als een onafhankelijke partij, waarbij de doelstellingen gerealiseerd worden in nauwe samenwerking met regionale partners en stakeholders.

 

 

Be Sociable, Share!